9 Eylül 2013 Pazartesi

Göbek yağları nasıl kasa çevrilir?

Göbek yağları nasıl kasa çevrilir?

gobek-yaglarini-kasa-cevirmeGünümüz insanının en çok yağlanan bölgesi göbek çevresi olduğu açısından, pek çok insan ortak sorunu olan göbek yağlarının eritilip kasa çevrilmesi konusunda bu makalemizde sizlere faydalı bilgiler sundu. Eminim ki göbek bölgesi yağları epey bir zamandır canınızı sıkıyordur. Gelin sürekli birlikte bu soruna nasıl çözüm bulacağımıza bir göz atalım, göbek bölgesi yağlarında kurtulalım, dümdüz ve kaslı bir bel bölgesine kavuşmak açısından ne yapmamız gerektiğini öğrenelim. Pek çok kişinin hayalini kurduğu bilhassa da erkeklerin en büyük amaçlarından biri olan kaslı vücut yapısına sahip olmak sanıldığı kadar zor değil, lakin sabır ve inanç gerektiren bir durumdur.

Göbek yağlarını kasa çevirme
Bel yağlarını eritip, göbek bölgesindeki yağları kasa çevirmek uygulayacağınız bir takım formüller sayesinde mümkün haldedir. Kimi insanlar yağ hücrelerini nasıl kas hücrelerine çevirebileceklerini merak ederler. Ancak böyle bir durum bilimsel olarak mümkün değildir. Yalnızca yağ hücrelerini yok ettiğiniz zaman yerini kas hücreleri almaktadır. İşte bu makalemizde de yağ hücrelerinden kurtulup yerine kas hücrelerini nasıl koyacağınızdan bahsedeceğiz.
Göbek bölgesindeki yağların erimesi ve yerini kasların alması açısından ilk önce hepimizin de tahmin edebileceği gibi beslenme alışkanlığında bir takım değişikliklere gidilmelidir. Beslenmede yağlı ve şekerli yiyeceklere ağırlık verilmemeli, aksine sebze ve meyve ağırlıklı beslenip bol bol su tüketilmelidir. Ancak beslenmede yapılacak değişiklikler bel bölgesi yağlarını eritmek açısından ne yazık ki tek başına gerekli değildir. Beslenmeyi egzersiz ile desteklemek gerekir.
Eğer boğazınızdan kısamıyorsanız, o halde bol bol egzersiz yapmayı denemelisiniz. Ancak egzersizi bıraktığınız anda beslenmenize dikkat etmezseniz, verilen yağları bol bol geri alırsınız. Bu sebeple ya düzenli diyet ve egzersizi yağlarınızı eritene kadar sürdürmeli, ardından da egzersize son verip beslenmenize dikkat ederek kilo almayı engellemeli, ya da her şeyi yemeli lakin hayatınız boyunca sürekli olarak egzersiz yapmayı sürdürmelisiniz. Seçim sizin!

Bir önceki Romatizma kalp krizini etkiliyor! başlıklı konumuzda romatizma, romatizma belirtileri ve romatizma bitkisel tedavi hakkında bilgiler sunulmuştu.

Etiketler: göbek yağı kasa dönüşür mü, göbek yağı nasıl kasa çevrilir, göbek yağlarından kurtulmak açısından ne yapmalı, göbek yağlarını eritmenin yolları, göbek yağlarını kasa çevirmek, karın yağlarını eritip kas yapmak

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama