9 Eylül 2013 Pazartesi

3 haftada göbek eritme yöntemleri

3 haftada göbek eritme yöntemleri

uc-haftada-gobek-eritmek-icin
3 haftada göbek bölgesindeki yağlardan kurtulmak istiyorsanız lakin uzmanların göbek eriten diyetini uygulamalı ve aynı zamanda göbek eritme hareketleri de diyetle kombine edilmelidir ki, 3 hafta içerisinde göbek bölgesindeki yağlardan tamamen erisin ve düz bir karına sahip olunsun. Makalemizde 3 hafta içinde göbek bölgesindeki yağlardan kurtulmanızı sağlayacak bilgileri verirken, öncelikli olarak diyet programından bahsedecek ve daha sonrada 3 haftada göbek eritme egzersiz hareketleri hakkında sizleri bilgilendireceğiz.

Üç haftada göbek eritmek açısından
Kahvaltı:
1 sayı kabuklu yeşil elma, 1 sayı sert şeftali
Ara: 2 parmak taze dil peyniri yiyebilirsiniz.
Öğle: 1 boyut ızgara tavuk (derisiz), bol rokalı yeşil salata (taze soğanlı).
Ara(saat 15.00): 3-4 yulaflı bisküvi
Ara(saat 17.30): 1 sayı yeşil elma.
Akşam: 4-5 kaşık zeytinyağlı fasulye (az yağlı), 1 dilim tam ekmek, mevsim salatası.
Gece: 1 bardak şekersiz tarçınlı ılık light süt. 3-4 fincan rezene çayı, yeşil çay, mısır püskülü, kiraz, avakado yaprağı karışım çayı içilecek.
Şekerli, asitli, alkollü içeceklerden uzak durmalı, hayvansal katı yağları kesinlikle tüketmemeli, kızartma türü yiyeceklerden uzak durmalı, ak un ve şeker kesinlikle azaltılmalı hatta tamamen tüketimine son verilmelidir. Kadınların kullandığı doğum kontrol hapları hormon içerdiği açısından göbek bölgesinde yağlanmaya yol açabilir. Bu sebeple doğum kontrol hapları da kullanılmamalıdır. Gündüzleri 1 saatten fazla uyumamalı, çikolata ve cips gibi abur-cubur gıdalardan uzak durmalısınız. Tüm bunları yaparak ve 3 haftada göbek eriten diyeti uygulayarak zayıflamanız mümkün haldedir. Ayrıca zayıflatıcı etkisi olan bitkisel çaylarnı da günde 3 fincanı aşmamak şartıyla düzenli içmeniz öneri edilir.
3 haftada göbek eritmek açısından diyet uygulamasının yanı sıra egzersizde çok büyük önem taşır. Egzersiz olarak göbek yağlarını eritmede en güçlü etkiye sahip olan mekik fazlaca çekilmelidir. Karnınız acıyana kadar sabah ve gece günde 2 kez kendinizi aşırı zorlamadan düzenli mekik çekin. Her sabah 35-40 dakika tempolu yürüyüş yapın, ardından duşa girerek lif ile göbek bölgenizi 5 dakika kadar ovalayın. Kekik yağı, biberiye yağı, melisa yağı ile de göbek bölgenize masaj uygulayabilirsiniz.

Bir önceki Romatizma kalp krizini etkiliyor! başlıklı konumuzda romatizma, romatizma belirtileri ve romatizma bitkisel tedavi hakkında bilgiler sunulmuştu.

Etiketler: 3 haftada göbek eriten diyet, 3 haftada göbek eritme, 3 haftada göbek eritme yolları, 3 haftada göbek nasıl erir, üç haftada göbek nasıl eritilir

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama