12 Eylül 2013 Perşembe

Güzel Kirpiklere Sahip Olmanın Yolları

Gözler kadınları en çekici yapan organlardan birisidir. Bu sebeple günümüzde birçok kadın daha uzun ve güzel kirpiklere sahip olmak açısından çeşitli güzellik yöntemlerine başvurmaktadır. Geçmişte göz makyajı denilince yalnızca göz kalemi, masakara ve göz farı
Gözler kadınları en çekici yapan organlardan birisidir. Bu sebeple günümüzde birçok kadın daha uzun ve güzel kirpiklere sahip olmak açısından çeşitli güzellik yöntemlerine başvurmaktadır.
Geçmişte göz makyajı denilince yalnızca göz kalemi, masakara ve göz farı ile yapılan makyaj akla gelirdi. Bu göz makyajı eski çağlarda sanata diğer kültürlerden daha fazla önem veren Mısırlılar, Romalılar ve Yunanlılar açısından oldukça önemliydi. Eski Mısır’da göz makyajı güzelliğin yanında sağlık açısından da önemliydi. Mısırlılar göz makyajının böcekleri gözden uzak tuttuğuna inanırlardı.
Günümüzde göz makyajı kadın güzelliğinin önemli bir parçası haline geldi. Gün geçtikçe taze göz makyajı ürünleri piyasaya sürülmekte. Özellikle kirpiklere ilişkin ürün çeşitlerinde inanılmaz bir artış görülüyor.
Doğuştan güzel ve uzun kirpiklere sahip olan birisinin kirpiklerine fazlaca makyaj uygulaması gerekmez; fakat kısa ve seyrek kirpiklere sahip olan kişiler aynı biçimde şanslı değillerdir. Kısa kirpikli kişiler kirpiklerini daha uzun ve normalin üstünde gösterebilmek açısından maskara kullanabilirler.
Bunun yanı sıra kirpiklerin doğkırmızı olarak daha kalın ve normalin üstünde olmasına yardımcı olacak ürün toplulukları de mevcuttur. Kirpik uzatma stimülatörleri adından anlaşılacağı gibi kirpiklerin doğkırmızı yoldan uzamasına ve kalınlaşmasına olanak sağlar.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama