24 Eylül 2013 Salı

İncelmek İçin Doğru Yöntemler



zayıflamak

İncelmek için kadınların birçok denediği yöntemler vardır.Güzel ve zarif görünmek her kadının istediği bir şeydir.Bunun için her kadın zayıflamak ve incelmek yönünde arayışlarda bulunmuşlardır.
Kilo kaybı hedeflerinize ulaşmak için çalışırken zor olabilir. İşte kilo kaybı hızlandırmak ve yolda tutmak yardımcı olabilir ince almak için birkaç ev ilaçları vardır.
Başlamak için harika bir yol bir temizlemek ile. Vücudunuzun kilo kaybı hedefleri maksimize etmek için toksinlerin serbest olması gerekir. Gerçekleştirmek isteyeceğiniz ilk temizlemek bir tuzlu su yıkayın denir. Cumartesi günü ya da birkaç saat için evi terk etmek gerekmez bir gün bunu yapın. Deniz tuzu bir çorba kaşığı yarı ılık su dört bardak karıştırın. De o kadar çalkalayın ve sonra bir anda içecek. Bu gömme çok hızlı bir şekilde tüm sindirim parça ve kolon temizlemek olacaktır. Birkaç farklı zamanlarda ortadan kaldırmak için gerekebilir. Bu gömme herhangi bir plak ve sistem olabilir parazitleri kaldırır.

Tuzlu su floş önceden oluşturulmuş bir kez size Limon Detoks Diyeti adlı bir sonraki aşama başlamak için hazırsınız. Bu Limon Detoks sadece çok hızlı bir şekilde kilo döken ama aynı zamanda herhangi bir toksinlerin vücut temizlemek yardımcı olur yardımcı olmayacaktır. Bu diyet sadece kilo ama genellikle enerji düzeyi artacak yardımcı olmayacaktır.
İşte Limon Detoks diyet için kurallar vardır. Sen altı ile dokuz günlük bir süre için herhangi bir yemek yemek için izin verilmez. En çok beş ila on günde limon içki gözlük ve sıvı hiçbir diğer formları içmek gerekir. Bu çok sıkı ve elde etmek zor gelebilir ama bir kez bunu ne kadar kolay şaşıracaksınız başlar.
Bu içecek için malzemeler taze sıkılmış limon suyu, acı biber, akçaağaç şurubu ve sudur. Limon suyu konsantresi kullanmayın taze sıkılmış olmalıdır. Akçaağaç şurubu bir sınıf B ve daha koyu olmalıdır. Akçaağaç şurubu vücudunuzun enerji kaynak olarak kullanacağınız ne olduğunu ve açlık hissi sizi tutar. Acı biber metabolizma artırmak yardımcı ve iştahınızı frenlemek için gidiyor budur.
Yarım limon suyu, sınıf b akçaağaç şurubu, iki yemek kaşığı, acı biber bir tutam ve su sekiz ons: Her cam aşağıdaki oluşmalıdır. Birlikte tüm bu karıştırın ve en az altı bardak bir gün içme başlar. Açlık setleri zaman, suyu bir bardak karıştırın ve içecek. Sen hissedeceksiniz kadar memnun şaşıracaksınız. Yemek yemek ihtiyacı neredeyse hiç olacak!
Bu diyet bir açlık diyet değildir. Vücudunuz bu limon ve akçaağaç şurubu ihtiyacı olan besin ve kalori alır. Bu ağırlık kaybı için uzun vadeli bir çözüm kullanılmak üzere uygun değildir. Ince almak için bu ev ilaçları sadece zihin ve beden doğru yönde bir başlangıç ​​verir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama