25 Eylül 2013 Çarşamba

Diyet Yaprak Zayıflama

Diyet yaparak zayıflanılabilir ama doktor kontrolünde diyetlerinizi devam ettirmeniz sizin için daha iyi olacaktır.En diyet planları ve beslenme tereyağı kilo vermek isteyen herkes için hayır-hayır kesin bir olduğunu söyleyecektir. Yani bu bir sürpriz olacak - tereyağı faydaları zayıflama olabilir. Biz ayrıntısına girmeyeceğim önce Ama burada bir şey ilk düşünmek. Kalp hastalığı tereyağı tüketimi 4 yılda kişi başına ortalama 18 £ düştü aynı zaman hakkında 1920 ve 1960 yılları arasında ABD'de bir numaralı katil haline yükseldi.
Diyet İle Zayıflama
Tereyağı suçlu olarak yok edilmesi gerekir, buna rağmen hala kötü adam bugün, kalp hastalığı, obezite ve diyabet Amerika'nın en büyük sağlık sorunları üç katkı olarak kusurlu. Bu yüzden margarin üreticileri tereyağı için sağlıklı bir yerine bulduğunu saf kamu ikna için adım atmıştı ki saf tesadüf oldu? Margarin olası suçlu olabilir miydi?
Tereyağı esansiyel yağ asitleri ile vücut sağlar, bu denge içinde hormon tutar, bu kalp için iyi, bu vizyon keskinleştirir ve cildi nemli tutar. Yani diyet tereyağı ortadan kaldırmak, ayrıca sağlık zarar veriyorlar. Organik, ham yağı tereyağı en iyi şeklidir - tanrılara bir teklif olarak eski kültürlerde kullanılan tereyağı, doğal bir besindir. Fermente krem ​​yapılmış Kültür ham yağı, hatta sağlıklıdır.
Margarin, diğer taraftan, rafine edilmiş doymamış yağlar kimyasal yapılan ve yapışkan bir hale getirmek için, bir hidrojene işlenmiş ya da 'plastik benzeri' besindir.
Burada organik, çiğ tereyağı diyet için sağlıklı bir ek teşkil neden 10 neden:
  1. Bu tiroid ve böbrek üstü sağlık için gerekli olan vücudun A vitamini absorbe yardımcı olur
  2. Bu kolesterol metabolize olur lesitin içerir
  3. Bu serbest radikallere karşı koruma anti-oksidanlar içerir
  4. Bu bağışıklık sistemini güçlendirir
  5. Bu vitamin E ve K büyük bir kaynak olduğunu
  6. Bu selenyum zengin bir kaynak, çok önemli bir mineraldir
  7. Tümörler ve kanser karşı doymuş yağ koruma
  8. D vitamini yağı kalsiyum emilimini esastır
  9. Bu iyot zengin bir kaynağıdır
  10. Bu gastrointestinal enfeksiyonlara karşı korur
Fabrika yapımı tereyağı ile sorun nedir? Fabrika yapımı tereyağı pastörize süt veya krem ​​yapılmış ve beslenme eksikliği olduğunu. Pastörizasyon zararlı bakteri ve diğer organizmalar öldürmek için ısı kullanan bir süreçtir. Ancak, aynı zamanda 'iyi' bakterileri yok eder, bu, aktif enzimler yok vitamin içeriği azaltır ve kırılgan süt proteinleri denatüre.
Ama nereye ham yağı alabilirim? Ham tereyağı satışı ABD'de yasak ama evde yapmak kolaydır.
Bu Petrol bölgesindeki tüm var
İşte sizi şaşırtacak başka bir şey var. Sadece çiğ tereyağı gibi, hindistan cevizi yağı sadece sağlıklı değil, aynı zamanda özellikleri zayıflama oldu. Eğer kilo vermek istiyorsanız, size organik, rafine edilmemiş, sızma hindistan cevizi yağı arıyoruz. Rafine yağlar aksine, bakire hindistan cevizi yağı çok sayıda sağlık ve güçlü bir zayıflama faydaları vardır rafine edilmemiş esansiyel yağ asitleri (Omega 3 ve diğer kaynaklardan alabilirsiniz 6 yağ asitleri hariç) içerir.
Biz bizim yemek pişirmek için kullandığınız yağın en çok petrol rafine edilir. , Ana besin ve bu ile - - raf ömrünü uzatmak için, üreticiler yağ asitleri çıkarmak için yağ. Aslında, sağlık gıda mağazalarında 'sağlıklı' yağlar bir çok esansiyel yağ asitleri eksikliği (EFA) ve besin eksikliği vardır.
Ortalama yetişkin güvenli bir şekilde kilo riski olmadan diyet günde hindistan cevizi yağı yaklaşık 3,5 yemek kaşığı tüketebilir. Ama yavaş ve yavaş yavaş tüketmek miktarını artırmak başlar.
Hindistan cevizi yağı ve bu nedenle sindirimi metabolizma hızlandırmak için kullanımı kolay olan, orta zincirli yağ asitleri, oluşur. Öte yandan, uzun zincirli yağ asitleri (çoklu doymamış yağ olarak) ortadan kaldırmak ve kolayca vücut yağ olarak depolanır daha uzun sürer. Bazı çalışmalar bile orta zincirli yağ asitleri aynı zamanda vücutta depolanan yağ yakmak göstermektedir.
Burada Hindistan cevizi yağı kilo yardımcı olabilir nasıl. Bu bakire yağ sindirimi yavaşlatır ve daha uzun süre tam duygu tutar. Bu atıştırma etmemektedir. Hindistan cevizi yağı pişirilir karbonhidrat bozuldu ve sindirmek daha uzun sürer ve bu nedenle kan şekeri veya kan şekeri düzeylerini daha açlık tetikleyici, stabil ve dalgalanma değil eğilimindedir.
Hindistancevizi yağı laurik asit, bir orta-zinciri EFA zengindir. Laurik asit, iyi bir anti-viral, anti-bakteriyel ve anti-mantar madde, ve Candida albicans tüm önemli suşları öldürür. Lorik asit, karbohidrat istek azaltır.
Hindistan cevizi yağı da harika bir detoksifikasyon ajandır. Bu, toksinlerin vücut temizler sindirim sistemi sağlıklı tutar ve vücudunuzdaki hücreleri besler. Bütün bunlar vücudunuzun optimal ağırlık geri giden yolda gereklidir.
O çözer ve kaldırır yağ mevduat sıkışıp toksinler, ve bu yağ birikimi ihtiyacını azaltır, çünkü hindistan cevizi yağı ile vücut detoks kilo kaybı için önemlidir. Unutmayın, yağ yağ dokusu ile çevrili mağaza toksinler için bir hayatta kalma mekanizması olarak birikir.
Hindistan cevizi yağı yağsız kas oluşturmak için yardımcı olur, ve olimpik sporcular, vücut geliştiriciler ve kişisel eğitmenler tarafından tercih edilmektedir nedeni de açıklayabilir.
'İyi' ve 'Kötü' Yağları
Anlama katı ve sıvı yağlar, gıda endüstrisinde inandığınız kadar karmaşık bir konu, ya da. Gıda ve petrol üreticileri tarafından propaganda sayesinde, doymuş yağlar kötü ve doymamış yağlar iyi olduğuna inanan içine yıkanmış vardır.
Bu doğru değildir. Sağlıksız doymamış yağlar olduğu gibi vücut için sağlıklı olduğu gibi birçok doymuş yağ vardır. Bir yağ sağlığınız için iyi ya da kötü olup olmadığını belirleyen tek faktör doğal haliyle mevcut ya da mühendislik ya da 'rafine' olup olmadığıdır.
Margarin ve diğer rafine ve hidrojene ürünleri ABD gıda pazarına tanıtıldı, genellikle Amerika'nın marketler raflarında kayboldu hindistan cevizi yağı, keten yağı ve balık yağları kullanılır.
Hindistan cevizi yağı gibi doğal yağlar ve yararlı fatssuch karşı gelişen gıda endüstrisi tarafından Kampanya aniden Amerikan nüfusunun korkutmak başladı kalp krizi dalgası için doymuş yağ suçladı büyük medya dezenformasyon tarafından yakıt oldu.
, Sağlık gıda mağazalarında yeni bir dönüş yaptı önce 30 veya daha fazla yıl için, hindistan cevizi yağı ve diğer sağlıklı yağlar marketler raflardan yok. Onlar soya yağı, pamuk yağı ve kolza yağı (yağ Kanola olarak satılan) dahil olmak üzere ucuz önemsiz yağlar, tarafından değiştirildi. Bu rafine yağlar asit reflü hastalığı, irritabl bağırsak sendromu Crohn hastalığı, kabızlık ve kolon kanseri gibi ciddi gastrointestinal bozukluklar sorumludur.
Sağlıklı yağ hücrelerinin vücudun trilyonlarca sağlıklı ve düzgün tutmak için gereklidir. Onların plazma zarı, glikoz emilimini aktif bir oyuncusu, bir tamamlayıcı olması gerekiyor sis tip w = 3 doymamış yağ asitleri. Bu onları kolayca enerji üretimi için glikoz molekülleri absorbe sağlayan, hücre zarları sıvı üretir. Bu da, kan şekeri düzeylerini dengeler.
Düzenli olarak yağ ve (doğal Expeller-preslenmiş yağlar ve işlenmemiş yağ aksine) ısıl işlem görmüş olan yağlar yiyerek, hücre zarları sağlıklı yağ asitleri kaybeder ve zararlı trans-yağ asitleri ile bunların yerine başlar. Sonuç olarak, hücre zarları daha kalın, daha sert ve Yapışkan hale gelir ve yüksek kan şekeri seviyeleri ile sonuçlanan, glukoz nakil mekanizması inhibe ederler.
Bu birkaç organ ve sistemlerini etkileyen, bir zincirleme reaksiyon yola çıkıyor. Yüksek kan şekeri ile başa çıkmak için, pankreas vücutta iltihabı yol açabilir fazla insülin, serbest bırakır. Karaciğer yağ hücreleri tarafından saklanan yağ, içine aşırı şeker bazı dönüştürmek için çalışır. Bu vücut yağ yapabilirsiniz. Kandaki şeker geri kalanı kurtulmak için, üriner sistem overdrive gider. Sonuç olarak, vücudun hücresel enerji eksikliği nedeniyle kronik yorgunluk bir durumuna girer. Böbreküstü bezleri ruh hali, anksiyete ve depresyon oluşturarak, kana stres hormonlarının ekstra miktarda pompalama cevap. Endokrin bezleri de arıza. Fazla insülin için sürekli talep overtaxed, pankreas yeterli üretmek için başarısız olur. Vücut ağırlığı her geçen gün biraz artabilir. Kalp ve akciğerler sıkışık olmak ve beyin dahil olmak üzere vücudun tüm hücreleri, oksijen sunmak için başarısız.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama