9 Eylül 2013 Pazartesi

Limonlu su içmek zayıflatır mı?


Limonlu su içmek zayıflatır mı?
Sabahları uyanır uyanmaz aç karnına limonlu su içmek ya da gün ortasında herhangi bir saatte bir bardak limonlu suyu kafaya dikmek zayıflamak isteyenlerin yaygın olarak uyguladıkları kilo verme yöntemlerinden bir tanesidir. Limon su içmenin vücuttaki yağları erittiğine dair inanışların yaygın olması nedeniyle zayıflamak isteyenlerin çok sık kullandıkları bu yöntemin ne denli etkili olduğunu uzmanlarımıza sorduk. Limonlu su içmek kilo verdirir mi, diye soru yönelttiğimiz uzmanlarımız bu konuda çok ilginç açıklamalarda bulundular. Limonlu suyun zayıflamaya etkisi var mıdır, buyurun uzmanların açıklarından öğrenelim.

Limonlu su zayıflatır mı?
Bu inanışın günümüzde çok yaygın olması bilim insanlarını bu konuyu araştırmaya itti. Bilim insanları limonlu suyun zayıflamaya etkisi olup olmadığı konusunda yaptıkları araştırmaların sonucu, limonlu su içerek zayıflamayı ümit edenleri hüsrana uğratacak. Çünkü yapılan araştırmalarda ortaya çıkan bilgiler inanışlarınıza tamamen ters. Limonlu su içmenin vücuttaki yağları erittiğine dair hiçbir bilimsel kanıtı yok. Yalnızca sıcak su içmenin metabolizma hızını arttırdığı bilimsel araştırmalarla kanıtlanmış bir gerçektir.
Sabahları aç karnına limonlu su içmek yerine bir bardak ılık su içmek zayıflama konusunda sizi bir adım öne taşır. Limonlu suyun zayıflama hiçbir faydası bulunmamaktadır. Ilık su hem tokluk hissi verir hem de metabolizmanın hızlanmasını sağlar. Üstelik sabahları aç karnına limonlu su içmek midede gastrit ve ülser şikayetlerine yol açacaktır. Çünkü limonlu su sit içermektedir.

Bir önceki Romatizma kalp krizini etkiliyor! başlıklı konumuzda romatizma, romatizma belirtileri ve romatizma bitkisel tedavi hakkında bilgiler sunulmuştu.

Etiketler: limonlu su içerek zayıflama, limonlu su içmek kilo verdirirmi, limonlu su içmek zayıflatıyor mu, limonlu su içmenin zararları, limonlu su zayıflatıyor mu

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama