12 Eylül 2013 Perşembe

Mezoterapinin Yan Etkileri Nelerdir?

Mezoterapi, selülit, kırışıklık ve sarkıklara karşı derinin mezoderm adı verilen orta katmanına iğneler yardımı ile uygulanan non-invaziv bir prosedürdür. Tedavi sürecinde homeopatik ve geleneksel ilaçlar iğneler ile belirli bölgelere uygulanır. Mezoter
Mezoterapi, selülit, kırışıklık ve sarkıklara karşı derinin mezoderm adı verilen orta katmanına iğneler yardımı ile uygulanan non-invaziv bir prosedürdür.
Tedavi sürecinde homeopatik ve geleneksel ilaçlar iğneler ile belirli bölgelere uygulanır. Mezoterapi, oluşturduğu sağlık riskleri nedeniyle insanların kaçındığı liposakşına alternatiftir. Bu tedavi yönteminde hasta liposakşında olduğu gibi uzun bir iyileşme süreci yaşamadan kısa bir süre içerisinde normal hayatına geri dönebilir.
Güvenli bir tedavi yöntemi olan mezoterapi hiçbir ciddi sağlık riski taşımamaktadır. Bazı durumlarda hafif yan etkiler gözlemlenebilir. Bazı hastalar aşırı hassas cilde sahip oldukları açısından iğneler ciltte yanma hissine sebebiyet olabilir; fakat bu durum uzun sürmez ve ağrı hissi kısa sürede kaybolur. Bunun dışında tedavinin ardından ilacın uygulandığı bölgelerde uyuşukluk hissi oluşabilir. Bu durum da tedavinin ardından bir iki gün içersinde kaybolur. Mezoterapinin en çok gözlemlenen yan etkisi iğne uygulanan alanda şişliklerin ve morarmaların görülmesidir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama