9 Eylül 2013 Pazartesi

Bisiklet sürmek zayıflatır mı?

Bisiklet sürmek zayıflatır mı?

bisiklet-surmek-kilo-veridirir-mi
Zayıflamak açısından hem çok eğlenceli hem de çok etkili bir yöntem olan bisiklet sürmek, sizi kısa süre içinde zayıflatabilmekte ve bunu yaparken de aynı zamanda vücudunuzun şekillenmesini sağlayıp sarkma sorunlarının da önüne geçmektedir. Bisiklet sürmenin en önemli faydalarından birisi olan zayıflama, lakin düzenli bisiklet sürmeye özen gösterilirse bu aktiviteden elde edilebilecek en güzel sonuçlardan biridir. Pek çok sağlık problemi riskini de azaltan bisiklet sürme, aşırı kilolarınıza elveda demen eğlenceli ve masrafsız bir yoludur. İşte bisiklet sürme ve zayıflama arasında ilişki.

Bisiklet sürmek kilo verdirir mi?
Bisiklet sürmenin zayıflattığını açıklayan uzmanlar, bisiklet sürerek zayıflamak isteyenlerin bisikleti ne derece süre ve ne denli hızlı sürdüklerinin de önemli olduğunu ifade ettiler. Bisiklet sürerek zayıflamak önce uygulanan tempoya ve sonrasında da ne derece enerji harcandığına bağlıdır. Bisiklet sürerek lakin saatte 500-1000 kalori arası enerji harcaması yapılırsa yağ yakımı sağlanabilir ve bisiklet sürerek zayıflanabilir. Günde bir saat bisiklet sürmek ve bu bir saat içinde 500-1000 kalori arası enerji harcamak ayda 3 kilo vermenize tekabül eder.
Açık havada bisiklet sürdüğünüz zaman vücudunuza girecek olan oksijen miktarında da artış olacağı açısından uzmanlar sağlık açısından bisikletin aleni alanlarda sürülmesini öneri ediyorlar. Bisiklet sürerek kaslarınızı yoracağını düşünüyorsanız lakin yanılıyorsun, çünkü bisiklet sürmek kasları yormaz. Bisiklet sürerek zayıflamak isteyenlerin metabolizmaları daha sağlıklı bir biçimde çalışır ve kısa sürede kilo verilmesine yardımcı olur. Yalnızca zayıflama da değil selülit sorunlarında da etkili doğkırmızı bir çözüm yoludur, bisiklet sürmek. Kalp-damar sağlığını korur, sigarayı bıraktıktan sonra akciğerlerin daha çabuk temizlenmesini sağlar, kuadriseps, glutei, karın kası, bacak kası, göbek kası, hamstring gibi büyük kas gruplarını çalıştırır ve kas kitlesini geliştirir.

Bir önceki Romatizma kalp krizini etkiliyor! başlıklı konumuzda romatizma, romatizma belirtileri ve romatizma bitkisel tedavi hakkında bilgiler sunulmuştu.

Etiketler: bisiklet sürerek kilo verilir mi, bisiklet sürerek zayıflanır mı, bisiklet sürmek kilo verdirir mi, bisiklet sürmek kilo verdiriyor mu, bisiklet sürmek yağ yakar mı, bisiklet sürmek zayıflatır, bisiklet sürmenin faydaları

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama