9 Eylül 2013 Pazartesi

Zayıflatan içecekler nelerdir?

Zayıflatan içecekler nelerdir?

zayiflatan-iceceklerRihanna , Megan Fox gibi ünlülerin zayıflaması hocası olan Harley Pasternak, zayıflama çayları ile fazla kilolarımızdan kurtulmamızın mümkün olduğunu söyledi ve hangi içeceklerin zayıflama yararlığı olduğunu da kilolarıyla başı dertte olanlar açısından açıkladı. Zayıflatan içecekler sayesinde hem vücudunuzda ki yağlardan kurtulabilir hem de kilolarınızdan kurtulduktan sonra formunuzu yine bu içecekler sayesinde koruyabilirsiniz. Peki, zayıflatan içecekler nelerdir?

Zayıflatan içecekler
Harley Pasternak’ın önermiş olduğu zayıflatan içecekler beslenme sonrası husule Helen şişkinliğin de önlenmesine muavenet etmektedir. Zayıflatan içecekleri tarifine uygun bir biçimde hazırlayıp düzenli olarak tükettiğiniz zaman metabolizmanızın çalışması hızı artacak ve böylece vücudunuz daha etkili bir biçimde yağ yakma sürecine girecektir. Ancak bu içecekleri düzenli olarak kullanmaya özen göstermeli ve aynı zamanda beslenmenize de çok dikkat etmelisiniz. Yağlı, tuzlu ve şekerli olan gıdaları yerken çok dikkatli olmalı, kesinlikle aşırıya kaçmamaya özen gösterip sebze ve meyve tüketimine ağırlık vermelisiniz.
İşte zayıflatan içeceklerin tarifleri:
Kahvaltıda;
Bütün ya da kırılmış 5 tane badem
1 kırmızı elma, (soyulmamış, çekirdekli ve doğranmış olacak)
1 küçük muz (dondurulmuş ve iri doğranmış)
¾ fincan yağsız yoğurt
½ fincan yağsız süt
½ çay kaşığı toz tarçın
Öğle yemeğinde;
1 fincan dondurulmuş ahududu
¼ fincan dondurulmuş yaban mersini
½ soyulmuş portakal
¾ fincan yağsız yoğurt
1 tüketmek kaşığı keten tohumu ya da ceviz
Akşam yemeğinde;
2 fincan ıspanak yaprağı
1 tane soyulmamış, çekirdekli ve doğranmış, olgun armut
15 tane yeşil ya da kırmızı üzüm
¾ fincan yağsız yoğurt
2 tüketmek kaşığı doğranmış avokado
1 tüketmek kaşığı taze limon suyu
Tariflerin hazırlanışı: Bu içecekler doğu olarak tüketilmektedir. Süt ve yoğurt dolapta, meyveler ise buzlukta bekletilmeli kullanılacağı zaman çıkartılmalıdır. Zayıflatan içeceklerin hazırlanışı oldukça basittir. Tüm malzemeleri blendırdan geçirin ve açısından.

Bir önceki Romatizma kalp krizini etkiliyor! başlıklı konumuzda romatizma, romatizma belirtileri ve romatizma bitkisel tedavi hakkında bilgiler sunulmuştu.

Etiketler: hangi içecekler zayıflatır, hızlı zayıflatan içecekler, hızlı zayıflatan içecekler, zayıflatan içecekler, zayıflamaya yardımcı içecekler, zayıflamaya yardımcı olan içecekler, zayıflatan içecek tarifi, zayıflatan içecek tarifleri, zayıflatan içecekler

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama