4 Mayıs 2013 Cumartesi

Sonoma diyeti ile zayıflayın

Son dönemlerde oldukça popüler olmaya başlayan sonoma diyeti, teoride yağların hızla yakılması ve toksinlerin

vücuttan atılması şeklinde çalışıyor. Sonoma diyetinde temel prensip, yağların öncelikli olarak yakılmasını sağlamaktır. Bir dönem ülkemizde ve dünya da oldukça popüler olan Atkins diyeti, Sonoma diyetiyle tarihe karışıyor.
Sonoma diyetinin bir diğer dikkat çeken tarafı ise vücutta metabolizmayı düzenleyici bir etkiye sahip olmasıdır. Ayrıca birçok kalp rahatsızlığının temel nedeni olan kolesterol sorunu da sonoma diyetiyle çözümlenebilir. Sonoma diyeti, vücutta bulunan toksinlerin daha hızlı atılmasını sağlayarak, vücudun sağlıklı bir biçimde çalışmasını sağlıyor. Ayrıca diyabet, bölgesel ağrılar yine sonoma diyetiyle tarihe karışacak gibi görünüyor. Tüm diyet listelerinde de sıkça yer alan şeker uyarıları, sonoma diyetinde de önemle vurgulanmış. Sonoma diyetinde temel olarak ana besin maddeleri ise şu şekilde sıralanıyor. Badem, biber, üzüm, zeytinyağı, çilek, domates ve tahıl çeşitleridir.
Sonoma diyeti temelde 3 aşama üzerindegerçekleşiyor. Diyet içerisinde kesinlikle et ve et ürünlerinden uzak durmanız istenirken, düzensiz beslenme alışkanlıklarını da terk etmeniz gerekiyor. Ayrıca vücutta kilo yapıcı etkiye sahip olan ve şeker oranı bakımından oldukça zengin olan kuru meyvelerden de uzak durmanız gerekmekte. Sonoma diyetinde porsiyonlarınız kesinlikle küçük olmalı ve diyet içerikli ürünlerden uzak durmanız gerekmekte.
3 aşamadan oluşan diyette, tatlı içerikli ürünlerden uzak durmanız gerekiyor. Diyet programını bir doktor yardımı alarak vücut yapınıza uygun bir biçimde oluşturabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama