4 Mayıs 2013 Cumartesi

Doktorlardan kilo problemi olanlara öneriler

Diyet listelerini uygulamak ve sağlıklı bir biçimde zayıflayabilmek için öncelikle kafa yapısı olarak buna hazır olmanız gerekiyor. Doktorlar, özellikle bel bölgesinde yağları fazla olan ve bu bölgesi kalın olan kişilerin kalp rahatsızlıklarına yakalanma oranının daha fazla olduğunu söylüyor. Hem güzel hatlara hem de daha sağlıklı bir vücuda sahip olabilmek için ince bel önemlidir.
Bel bölgesini inceltmek için öyle zor ve uzun uğraş gerektiren egzersizlere ihtiyacınız yok. Basit ama etkili, bölgesel kaslarınızı çalıştıran birkaç basit hareket ile fazla kilolarınızdan ve yağlarınızdan kurtulmanız mümkün. Öncelikle yapmanız gereken uygun bir pozisyon belirleyip sırtınızı boş bir duvara yaslamak olmalıdır. Burada dik ve 90 derecelik bir açıya sahip olmanız önemli. Elleriniz diz kapaklarınıza dokunana kadar bu pozisyonunuzu koruyun ve esneme çalışmalarına devam edin. Bu hareketi ortalama 90 saniye boyunca devam ettirmeniz yeterlidir. Ancak her yeni tekrarda süreyi biraz daha artırmanız gerekmektedir.
Peki, kalın bir bel bölgesinin zararları nelerdir? Öncelikli kiloların ve obezite sorunlarının temel nedeni bu bölgede bulunan yağlardır. Bu bölgede bulunan yağlar, karaciğer ve böbrekler üzerinde olumsuz etkilere neden olmaktadır. Yüksek kolesterol ve diğer kalp sorunları yine bu bölgede oluşan yağlardan kaynaklanmaktadır. Bu nedenle bölgesel zayıflama vücut sağlığınız için büyük önem arz etmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama