4 Mayıs 2013 Cumartesi

İsveç Diyeti İle Hızlı Zayıflayın

Şok diyet listelerinden birisi olan İsveç diyeti, fazla kilolarınızdan hızlı bir şekilde kurtulmanızı sağlıyor. İsveç diyet, oldukça düşük kalorili besinleri barındırdığı için haftada ortalama 3-4 kilo vermenizi vaat ediyor. Ancak İsveç diyetini uygulamadan önce vücut yapınızın bu diyete uygunluğuna dikkat etmeniz gerekiyor. İsveç diyeti içerisinde belirtilen öğünleri ve yerlerini dilediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz. İsveç diyetinde günlük 400-500 kalori alımı gerçekleştirdiğiniz için uzun süreli uygulamalarda ciddi sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Uzmanlar, şok diyetlerin uzun süre uygulanması durumunda ilk bir haftalık süreden sonra hızlı kilo alımı gibi durumların ortaya çıkabileceğini düşünüyor.
İşte İsveç diyetinin detayları;
1. Gün, güne tek şekerli kahve ile başlayın. Öğlen, yemek olarak 2 adet haşlanmış yumurta ve 1 adet domates tüketin. Akşam ise salata ağırlıklı beslenmeyi tercih edin.
2. Gün, güne yine tek şekerli kahve ile başlayın. Öğlen, 1 dilim salam ve 100gr yoğurt tüketin. Akşam ise, yine salata ağırlıklı beslenmeyi tercih edin.
3. Gün, Sabah tek şekerli kahve, öğlen haşlanmış ıspanak, domates ve meyve, akşam haşlanmış yumurta ve salata.
4. Gün, sabah tek şekerli kahve ve kızarmış yağsız ekmek, öğlen haşlanmış yumurta ve kibrit kutusu büyüklüğünde yağsız peynir, akşam portakal suyu ve yağsız yoğurt.
5. Gün, sabah az miktarda rendelenmiş havuç, öğlen haşlanmış balık, akşam salata ağırlıklı beslenme ve brokoli.
6. Gün, Sabah tek şekerli kahve, öğlen haşlanmış yumurta ve az miktar havuç, akşam derisi soyulmuş tavuk ve salata.
7. Gün, Sabah şekersiz çay, öğlen yağsız haşlanmış et ve meyve.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama