3 Mayıs 2013 Cuma

Hafta sonu diyeti ile zayıflayın


Zayıflamak ve fazla kilolarınızdan kurtulmak istiyorsanız hafta sonu diyeti tam size göre bir uygulama. Diyet, hafta sonlarında programa aksatmadan uyanların, 3 gün içerisinde 3 kilo vermesini garanti ediyor.
Halk arasında sıkça karşılaşılan durumlardan biriside fazla kiloların her hafta başında diyet ile atılacağı düşüncesidir. Özellikle çalışmayan bayanlar, her pazartesi günü diyet programlarına başvurup zayıflamaya çalışsa da bilinçsiz uygulanan diyetler nedeniyle birkaç gün içerisinde vazgeçmektedirler. Diyette başarılı olmanın öncelikle kararlılıktan geçtiği bilindiğinde, çabuk pes eden kişilerin sağlıklı bir şekilde kısa sürede zayıflaması mümkün olmayacaktır. Çalışan bayanlar ise, gün içerisinde yaşadıkları yoğun stres nedeniyle diyet programlarını yeterince uygulayamamaktadır. Hafta sonu diyeti ise hem uygulanış biçimi, hem de kolay kullanım şekli ile zayıflamak isteyenlere yardımcı oluyor.

Hafta sonu diyeti için öncelikle düzenli spor alışkanlığı kazanmanız gerekmektedir. İkinci dikkat etmeniz gereken durum ise, gün içerisinde yağlı yiyeceklerin fazla tüketilmemesi olacaktır. Özellikle belirli bir miktarın üzerinde yağlı yiyecek tüketimi, zayıflama programlarının pasif kalmasına neden olacaktır. Kısaca hafta sonu diyetine göz atmak gerekirse,

Sebze ağırlıklı yiyecekler ve çorbalar tercih edilmeli, mümkünse 1 gün balık tüketimi gerçekleştirilmelidir. Ancak yemeklerde kullandığınız baharatlara ve soslara dikkat etmeniz gerekmektedir. Gün içerisinde kalori değerlerine göre hafta sonları, az miktarda meyve ya da bir adet, elma, armut tüketmeniz yararlı olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama