4 Mayıs 2013 Cumartesi

Lahana Diyeti İle Zayıflayın

Son birkaç yılda ünlüler ile popüler hale gelen lahana diyeti ile yağlarınızdan kurtulabilirsiniz. Lahana diyetinin daha

çok şok diyetleri ile benzer yanları bulunması, diyetin uzun süre uygulanmaması gerektiğini gösteriyor. Lahana diyeti ile yağların daha hızlı ve kolay bir şekilde yakılması mümkün. Ancak uzmanlar uzun süreli lahana diyeti uygulamasının sağlıksız ve dengesiz beslenme alışkanlığı nedeniyle zararlı olduğunu düşünüyor.
Lahana diyetinin düzenli olarak bir hafta süreyle uygulanması ortalama 2-3 kilo zayıflamayı sağlıyor. Ancak lahana diyetinin uygulanması sırasında kesinlikle alkol ürünlerinden uzak durmanız tavsiye ediliyor. Alkol kullanımının diyet uygulamasından önce bırakılması gerekiyor. Ve şunu da lütfen unutmayınız. Diyet listeleri kişiye özel hazırlanmaktadır. Her kişinin metabolizması ve vücut yapısı farklı olduğu için uygulamış olduğunuz diyetlerin yan etkileri ya da zararlı yanları bulunabilir. Fakat birçok kişinin ortak görüşü aralıksız 1 haftalık uygulama sonrasında daha pozitif bir yapıya sahip olacağınız yönünde.
Lahana diyetinin en önemli içeriği ise, taze sebzelerden oluşuyor olmasıdır. Lahana diyetinde olmazsa olmazlar arasında, havuç, taze fasulye, yeşil soğan, biber, maydanoz ve tabii ki lahana bulunmakta. Lahana diyetinin uzun süre uygulanması tavsiye edilmiyor olsa da, formunu korumak isteyenler doktor kontrolünde deneyebilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama