15 Temmuz 2013 Pazartesi

Uzak Durmanız Gereken 6 Gıda ve Alternatifleri


Kilo kaybetme en zor yönlerinden biri anında iyi yemek ve kötü gıda arasındaki farkı anlatmaktır. Kalori

sayma teorik olarak basittir, ama gerçekten hesap yoğun programları ve kaçak yemek yemek içine almaz. Ayrıca, sizinle yaşayabileceği bir diyet bulmak gerekir geleceğe sağlıklı bir kiloyu korumak için, ve size hayatınızın geri kalanı için yemek her kalori saymak değildir. Sürdürülebilir kilo kaybı için gizli beslenme bilgileri hazır değil, özellikle içgüdüsel kötü seçimler kaçınarak yatıyor nedeni budur. Mükemmel sağlıklı ve zararsız görünen bazı gıdalar kilo kaybı tehlikeye ve geri daha gelmesini sağlayabilirsiniz. Sağlıklı, lezzetli alternatifler ile aşağıdaki sinsi diyet kırıcılar yerine size kilo kaybı ödün vermeden istek tatmin yardımcı olabilir.
1-Kızarmış Patates

Bir patates sever iseniz, patates kızartması vazgeçmek kolay olmayacak, ancak ödeme iyi fiyat değer. Ortalama olarak, patates kızartması bir küçük ve orta için bir kuyruklu 300 ila 600 kalori içerir, ve büyük ihtimalle tek başına bir yemek olarak yemek değildir vardır. İyi haber tamamen patates vazgeçmek zorunda kalmamasıdır.

Fırında patates Eğer pastırma bit ve tereyağı gibi yağ Topingler ile onları yüklemeyin sürece büyük bir alternatiftir. Gerçekten özlem patates kızartması ve başka bir şey yapacak iseniz, zeytinyağı, deniz tuzu ve kırık biber ile evde sağlıklı bir toplu iş yapmak.

2-Tehlikeli İçecekler
Meyve aromalı tatlılar, sporcu içecekleri ve kahve ses diyet dostu yeterli, ama bazıları orta büyüklükte bir yemek olarak çok kalori paketi olabilir. Trendy kahve içecekler yakından yağ yüklü milkshake ve kalori açısından zengin enerji içecekleri ardından en tehlikeli diyet suçlular, arasındadır. Bu, yerel kahvesi için rahatlatıcı gezileri vazgeçmek gerekir anlamına gelmez, ancak sipariş konusunda akıllı olması gerekiyor.

Şekersiz veya az şekerli kahve deneyin, ve yağsız, yağsız ya da soya sütü yerine tam yağlı süt veya krem ​​kullanın. Tatlı özlem bir şey varsa kahvehanelerde meyve aromalı içecekler genellikle kalın, şekerli şurup ile yapılır unutmayın, bu yüzden bazı tüm meyve kapmak. Tatlılar gizli kalori önlemek için, evde kendi yapmak. İşyerinde tükendiğinde ya da yorgun hissediyorsanız, bunun yerine bir ön şişe enerji içeceği yeşil çay deneyin. EGCG yağ, hastalık ve yaşlanmaya karşı doğal bir savaşçı olarak yeşil çay en güçlü anti-oksidan bileşik bilir.

3. Sosis
Doymuş yağ, sodyum ve gizem malzemelerle dolu, önceden paketlenmiş sosis bir lokma diyet caydırmak olabilir. Onlar sodyum ve sağlık için toksik olan diğer malzemelerle dolu olduğu için genel olarak işlenmiş et kötü bir fikir. Bunun yerine kahvaltı ya da öğle yemeği için sosis yeme, sosis ya da sosisli için istek tatmin edecek sağlıklı yağsız et ulaşmak.

Tavuk domuz değiştirmeyi deneyin. Tavuk ve sebze rulo lezzetli ve yapmak kolaydır. Türkiye başka büyük bir alternatiftir. Bu kırmızı biber, acı ve doldurma lezzetli ve sağlıklı bir ev yapımı sosis için kimyon gibi baharatlar ile yer hindi birleştirebilirsiniz. Doğal kılıflar içine paketi, 15 dakika kadar pişirin ve damak tadınızı ve bel çizgisi her ikisi için de iyi lezzetli sosis olacak.
4. Konserve Çorbalar
Bu düşük kalori olsa da, konserve çorba sodyum son derece yüksektir. Çok fazla tuz yemek, genel refahı için sadece kötü değil, ama aynı zamanda aşırı su kilo üzerinde tutmak için vücut zorlayarak kilo kaybı durak olabilir. Bu düşük sodyum marka deneyin, ya da daha iyisi, evde kendi çorba yapabilirsiniz.

Organik tavuk eti ve tam tahıllı makarna parçaları kullanarak geleneksel tavuk şehriye çorbası yapmayı deneyin. Split bezelye çorbası başka büyük bir seçenektir. Bezelye sadece bir fincan tam duygu ve gün boyunca enerjik tutacak sağlıklı protein 16 gram üzerinde içerir.

5. Yüksek fruktoz mısır şurubu bir Lot içeren gıdalar
Yüksek fruktozlu mısır şurubu, mısır ya da şeker, gıda endüstrisinde en popüler katkı biridir. Ne yazık ki, aynı zamanda kilo vermek ve sağlığını geliştirmek istiyorsanız tüketebilir en kötü maddelerden biri olması umulur. Yüksek fruktoz mısır şurubu ve diğer şeker katkı kilo alımı, kötü beslenme, boşlukları ve yüksek trigliserid düzeyleri ile ilişkilidir. Amerikan Kalp Derneği kurallarına göre, herhangi bir şeker katkı günde en fazla 100 kalori tüketmek gerekir. Mısır şeker ve diğer katkı maddeleri yüksek olan gıdalar önlemek için en kolay yolu önceden paketlenmiş işlenmiş gıdalar ve cips, soda ve şekerli tahıl gibi içecekler satın durdurmaktır. Eğer satın gıdalar doğal maddeler içeren emin olmak için etiketleri okuyun.

Tam tahıllar ve yulaf ezmesi ile şekerli tahıl değiştirin. Yulaf ezmesi sıkıcı ya da mülayim olmak zorunda değildir. Kışın, kilo paketi değil sıcak, mevsimsel yulaf ezmesi lezzetli bir kase için kahverengi şeker, elma ve altın kuru üzüm ekleyin. Yaz aylarında, düz yağsız veya az yağlı Yunan tarzı yoğurt bir kase yaban mersini ve kesme-up çilek eklemeyi deneyin. Yunan yoğurt protein yüksek ve geleneksel yoğurt daha Kremalığını, bu yüzden daha uzun memnun devam edecektir. Yunan yoğurt hizmet veren sadece bir altı ons yağsız et iki veya üç gram kadar protein içerebilir.

6. Dondurulmuş Yemekler
Sizin süpermarket en dondurulmuş gıda koridorda bir dieter cennet gibi, ama lezzetli önceden paketlenmiş diyet yemek sepetinize kadar yük önce iki kez düşünebilirsiniz. Birçok tuz, garip malzemeler ve yapay koruyucu ile yüklenir. Genellikle dondurulmuş yemek yemek diyet genellikle sağlıksız atıştırmalıklar ve tatlılar için hayır demek sorun açıklayan bir bütün yemek, telafi etmek için kalori çok düşük olduğunu cabası.

Bunun yerine dondurulmuş gıda satın alma, buzdolabı sağlıklı önceden hazırlanmış meze ve yemek ile dolu tutun. Düşük yağlı sos daldırma veya humus, fındık, düşük sodyum söğüş ve kepekli kraker ile çeşitli sebzeler büyük öğün aralarında da istek karşılamak için tüm harika seçenekler var. Hızlı bir şekilde öğle veya akşam yemeği yemek gerekiyorsa, ton balığı ile karıştırma az yağlı mayo denemek ve kereviz kıyılmış. Ya da, hızlı salata ve sandviç için buzdolabında pişirilmiş tavuk göğsü tutun. Her zaman sağlıklı gıdalar erişimi olan abur cubur ve yüksek kalorili atıştırmalıklar önlemeye yardımcı olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama