2 Ağustos 2014 Cumartesi

Bayram Sonrası Diyet ile Fazlalıklarınızdan Kurtulun!



Birçoğumuz ziyaretlerini yerine getirmek için akraba, eş, dostu ziyarete gidiyorlar haliyle bayram dolayısıyla tatlılar, börekler, şekerler, dolmalar derken her gittiğimiz yerde ayıp olmasın diye yediğimiz bu tabaklarda ki yemekler kilo almamıza da neden oldu. Bu durum bir hayli rahatsız edici, çünkü uyguladığınız düzenli bir diyet programınızı bayram dolayısıyla bırakmanız ve üstüne üstlük kilo almanız emek ederek verdiğiniz kilolarınızı tekrardan almanıza neden olmaktadır. Bu durumun üstesinden bir an önce gelebilmek için çeşitli alternatif yollara başvura biliyoruz. Sağlıklı ve doğru bir diyet programı ile birlikte düzenli olarak kilo verebilirsiniz.

Bugüne kadar ki olan alışkanlıklarınızı değiştirerek daha sağlıklı ve düzenli olarak kilo vermeye başlayabilirsiniz.  İdeal kilonuza ulaştığınızda uyguladığınız diyet programınızı bırakmanız tekrardan kilo almanıza neden olacaktır. Bu yüzden yaşamınızın geri kalanında uygulayabileceğiniz diyet programınız ile yıllar geçse bile formunuzu koruyabilirsiniz.


Sağlıklı bir diyetin yanı sıra düzenli olarak uygulayabileceğiniz egzersiz ve spor programınız ile kilo verirken vücudunuzda meydana gelebilecek sarkmalara karşıda önleyici bir etkiye sahiptir. Çünkü kilo verirken yumuşayan ve sarkan etlerimizi sıkılaştırmazsak kilo vermemizin de herhangi bir anlamı olmayacaktır. Bunun için düzenli olarak egzersiz hareketlerini uygulamamız gerekir. Aynı zamanda kendi vücut değerlerinize göre seçebileceğiniz bu programın sağlıklı olmasına dikkat edin. Yanlış egzersiz hareketleri vücudumuzun biçimsiz bir şekilde kilo vermesine ve kötü bir görünüm elde etmesine neden olabileceği gibi ilerleyen zamanlarda da bir takım sağlık sorunları ile karşılaşmanıza neden olacaktır. Böyle bir durum ile karşılaşmamak için egzersiz seçimlerinde mutlaka uzman bir doktora danışmanızda fayda var diyebiliriz. Sizlerde ideal kilonuza ulaşarak güzel bir görünüm ve sağlıklı bir yaşam sürdüre bilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama