21 Ağustos 2014 Perşembe

7 Günde 10 Kilo Vermeye Hazır mısınız !

 Zayıflamayı, kilo vermeyi düşünmüyorsanız işte bu yazıyı mutlak okuyun. Diyet ve spor yardımıyla göbeğinizden kurtulun. Herkes çabuk bir şekilde kilo vermek ister. Fakat sizin gerçekten çok acil bir şekilde kilomu vermeniz gerekiyor. 10 gün sonra gitmeniz gereken çok önemli bir yer olabilir sizde herkes gibi göbeğinizle gitmek istemeye bilirsiniz. Kim göbeğiyle gitmek ister ki. Şimdi sizlere inanılmaz bir diyet programı vereceğim.

7 günde 10 kilo vermeye hazır mısınız? Ama kilo vermeye hazırlanmadan önce sizlere birkaç tane tavsiyem olacak. 1 haftada 1.5 beden incelmenizi sağlayan bu diyeti yaptıktan sonra, yediklerinize çok dikkat etmeniz gerekiyor. Günde 3 - 3.5 litre su tüketilmelidir.  Ayrıca hemen kilo verdiren bir diyet olduğu için de diyet boyunca spor yapmanız gerekecektir. Çünkü kilo verirken sarkma olmaması içindir. Sporla birlikte günde en az 2 kilometre koşu yapılmalıdır. Evet dikkate alınması gereken tavsiyeleri de konuştuğumuza göre artık diyet programımıza geçe biliriz.

Sabah: Bu diyette güne erken başlamanız gerekiyor. Kalkar kalkmaz bir bardak ılık su içtikten sonra, yürüyüşe çıkabilirsiniz. Hatta mümkünse, deniz kenarında yürümeyi tercih edin. Eve gelince 1 bardak sütlü kahve için. Sonrasında bolca su içmeye devam edin.  Öğlen: Öğle yemeği geldiğinde, 1.5 litre su içmiş olmanız gerekiyor. Bu öğünde 1 porsiyon brokoli, karnabahar ya da lahana yiyebilirsiniz. Yanında ayran ya da yoğurt tüketin. Ara öğün(ikindi): Akşama kadar aç kalmanız oldukça zor olacaktır. Bu nedenle, öğle ile akşam saatleri arasında şekerinizi dengeleyecek hafif bir ara öğüne ihtiyacınız olacak. Bu öğünde 3 adet light bisküvilerden yiyebilirsiniz. Yada kalorisi çok düşün olan tuzlu bisküvilerden de 3 adet yiye bilirsiniz. Akşam: Günün en zor öğünü, akşam. Sadece yoğurt ve elma yiyeceğiniz akşam yemeğini, saat 6 - 6.30 civarı yemeniz gerekiyor. Sonrasında ise bir şey yemek kesinlikle yasatır.


 Bu 7 günlük diyeti uyguladıktan sonra, normal bir diye başvura bilirsiniz böylelikle yeni girdiniz formunuzu da korur sağlıklı bir yaşama başlamış olursunuz. Diyetin sonunda sporu ve yürüyüşü de asla bırakmayınız. Sürekli korumuş olacağınız bir formunuz olucak.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama