26 Temmuz 2014 Cumartesi

Zayıf Olmanın kolay Püf Noktaları




Zayıflamak birçoğumuzun hayalidir. Ancak kilolar aldığımız kadar kolay olmayacağı için vermemizde de bir hayli zorlanacağımız ortada. Bu durumun üstesinden gelebilmek adına günlük alışkanlıklarımızı bırakarak daha sağlıklı ve doğru alışkanlılara sahip olmaya çalışalım. Mesela en basitinden yeme alışkanlılarımızı değiştirerek sağlıksız, hormonlu,  fast food türü besin tüketimi sağlamak yerine daha çok doğal ve besleyici olabilecek insan sağlığına herhangi bir zararı olmayan sağlıklı yiyeceklerden tüketmenizde fayda var. Bu sayede zayıflama yolunda ilk adımı da atmış bulunmaktasınız. Kilo almamızın beli başlı sebeplerinden biride su tüketimini yeterli miktarda yapamıyor olmamız ve buna bağlı olarak da yediğimiz yiyecekler vücudumuza birikerek bölgesel olarak yağ birikimine neden olabilir.

Bu durumun oluşmaması için en doğal içeceklerden olan ve zayıflamamız da yararlı olabilecek su bol miktarda tüketildiği zaman fazla kiloların oluşmasına engel olarak vücudumuzda ki yağların yakımını kolaylaştırır. Bu nedenle en çok tercih edilen ve doğal bir içecek olan su, günde yaklaşık olarak 2 ila 2,5 litre kadar tüketimi sağlanması gerekmektedir. Kilo veriminize yardımcı olabileceği gibi yanı zamanda suyun insan vücuduna sağladığı pek çok yarar da bulunmaktadır. Cildimizin yenilenmesine yardımcı olabileceği gibi aynı zamanda vücudumuzda ki organların doğru bir şekilde çalışmasına olanak tanımaktadır. Metabolizmanın hızlanmasına da yardımcı olabileceği gibi yağ yakımımızın da kolay bir şekilde yakmamıza yardımcı olmaktadır.

Fazla yemek yemeden şikâyetçi oluyorsanız o zaman daha çok gün boyu sizi tok tutabilecek olan lifli yiyeceklerden tercih etmenizde fayda var. Bu sayede gün içerisinde fazla yemek yemeyerek tok kalmanıza ve kilo almamanıza neden olacaktır.  Meyve tüketimini arttırmanız gerek çünkü meyveler tok kalmanızı sağlayacakları için ara öğünlerden sonra küçük atıştırmalıklar olarak tüketebilirsiniz.


 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama