9 Eylül 2013 Pazartesi

Hazal Kaya nasıl zayıfladı?


Hazal Kaya nasıl zayıfladı?

Ekranların sevilen yüzü olan Hazal Kaya, en son kadrosunda yer aldığı Son Yaz Balkanlar dizisinin hemen ardından aldığı kilolarıyla gündemin en çok konuşulan oyuncularından birisi oldu ve şu sıralarda bu kez de kilo vermesiyle gündemi meşgul etmektedir. Aldığı kilolar yüzünden pek çok eleştiriye maruz kalan Hazal Kaya kısa sürede fazlalıklarından kurtuldu ve azmini merak edenlerle paylaşarak, zayıflama tavsiyelerinde bulunmayı da ihmal etmedi. Hazal Kaya nasıl zayıfladı, kilo vermek açısından ne yaptı diye merak edenler açısından, işte Hazal Kaya’nın zayıflama sırrı.

Hazal Kaya diyeti
Hazal Kaya şu sıralar taze dizisi A.Ş.K ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanırken hem taze dizisi hem de verdiği kilolarla dikkatleri üstüne topladı. Hazal Kaya taze dizisinin fragmanlarında eskiye nazaran daha zayıf ve daha güzel görünüyor. Oyuncunun sevenleri onu bu haliyle görmekten pek memnun, tabi kendisi de öyle. Henüz eski kilosuna tam olarak ulaşamamış olsa da, Zerrin Özer görünümünden kurtulması bile oyuncuya yetiyor. Aldığı kilolar yüzünden Zerrin Özer’i andıran Hazal, artık kendi olabilmiş yapıda. Eminim ki dizide normalin üstünde hareket olanağı sayesinde birkaç kilo daha verecektir. Şimdi gelelim Hazal Kaya’nın zayıflama sırrına.
Hazal Kaya bir haftada 5 zayıfladı ve zayıflamak açısından hem düzenli egzersiz hem de sağlıklı bir diyet uyguladı. Beslenmesinde sebze ve meyveye ağırlık veren güzel oyuncu, özel bir kür sayesinde de vücudundaki ödemlerde (şişlik) kurtuldu. Lif ağırlıklı beslenen Hazal Kaya, güne limon suyu içerek başladı. Vücudun alkali ortamını güçlendirmeye yardımcı olan limon suyunun yanı sıra aerobik yaparak kan dolaşımının da hızlanmasını sağladı. Bol bol yeşil sebze ağırlıklı beslendi.

Bir önceki Romatizma kalp krizini etkiliyor! başlıklı konumuzda romatizma, romatizma belirtileri ve romatizma bitkisel tedavi hakkında bilgiler sunulmuştu.

Etiketler: hazal kaya bir haftada 5 kilo, hazal kaya bir haftada 5 zayıfladı, hazal kaya bir haftada nasıl 5 zayıfladı, hazal kaya diyet, hazal kaya nasıl 5 zayıfladı, hazal kaya nasıl zayıfladı, hazal kaya zayıflama formülü, hazal kaya zayıflama sırrı

2 yorum:

  1. slm ozel kur’u ogrene bilirmiyim bendede var o sorun siskinlik lutfen yazarmisiniz

    YanıtlaSil

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama