25 Ağustos 2013 Pazar

Metabolizma hızlandıran çaylar nelerdir?

Metabolizma hızlandıran çaylar nelerdir?

Yaz sezonuna zayıflamış olarak girmek isteyenlere uzman doktorlarından metabolizmayı hızlandırıcı bitki çayı tariflerini bu makalemizde sizlerle paylaşıyor ve bu çayların aynı zamanda yazın sıcak havalarında serinleteceğini de söylemek istiyoruz. Metabolizmanın hızlanmasına olanak sağlayan bitkisel çaylarnın her biri soğuk olarak tüketildiği zaman yaz aylarının kavurucu sıcaklığında sizi ferahlığa kavuşturuyor.

metabolizma-hizlandirici-cay-tarifleri

Metabolizma hızlandırıcı çay tarifleri

Ev yapımı ve her biri birbirinden lezzetli metabolizma hızlandıran soğuk çayları kısa sürede kolay bir biçimde hazırlayabilmeniz mümkün. Yağ yakımından büyük bir öneme sahip olan metabolizma hızlandırıcı çaylar ve bu çayların tarifleri sizlerle.

Metabolizma hızlandıran bitki çayları

 

Tarçınlı kuşburnu çayı Zencefilli yeşil çay Limonlu soğuk mate çayı

 

İşte bu çayların tarifleri:

Tüm çayların hazırlanışı şekli aynıdır yalnızca içine eklenecek malzemelerin adetsı farklılık göstermek. Bunu kısaca şöyle anlatalım:

Tarçınlı kuşburnu çayı açısından 10 poşet kuşburnu çayı ve 3 tarçın kabuğu, zencefilli soğuk yeşil çay açısından 7 sayı poşet yeşil çay ve dilimlenmiş zencefil, limonlu soğuk mate çayı açısından ise 10 poşet mate çayı ve dilimlenmiş 1 tüm limon kullanılmalıdır.

Hangi çayı demlemek istiyorsanız yukarıda belirttiğimiz oranda o çayın malzemelerini 5 su bardağı sıcak suyun içine ekleyin ve 25 dakika demlemeye bırakın. Daha sonra poşetleri buzdolabına koyun ve 3 saat bekletin. Son olarak ise poşetin birini dolaptan çıkartın ve buzlu soğuk su içine koyarak (tıpkı sallama çay gibi) tüketin. Diğer poşetleri de her gün düzenli olarak buzlu soğuk su ile tüketin.


Bir önceki Romatizma kalp krizini etkiliyor! başlıklı konumuzda romatizma, romatizma belirtileri ve romatizma bitkisel tedavi hakkında bilgiler sunulmuştu.

Etiketler: hangi bitki çayları metabolizma hızlandırır, metabolizma hızlandıran bitki çayları, metabolizma hızlandıran çaylar, metabolizma hızlandıran çaylar hangileridir, metabolizma hızlandıran hızlandıran soğuk çaylar, metabolizma hızlandırıcı çay tarifleri, metabolizma hızlandırıcı çaylar

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama