25 Ağustos 2013 Pazar

Karpuz kilo aldırır mı?

Karpuz kilo aldırır mı?

Kış aylarında bilhassa da ev kadınları ev hapsinde olduklarından, soğuk havalardan ve yapacak bir şey olmadığı açısından dışarıya çok az çıktıklarından, fiziksel aktivite eksikliğinden ve evde oturmaktan ötürü kilolar aldı başını gitti. Kışın kalın giysilerin altında kiloları saklamak mümkündü lakin yaz aylarının gelişiyle birlikte ne yazık ki artık kilolar gün gibi ortaya çıkıyor. Bu sebeple kilo vermek isteyenlerin bazıları ne yazık ki yanlış yöntemleri tercih ediyor ve bu yöntemlerden birisi de sürekli karpuz yemektir. Neden mi, işte yanıtı:

karpuz-kilo-yapar-mi

Karpuz kilo yapar mı?

Pek çok insan yaz ayları geldiği zaman karpuzun kilo verdirdiğine inanarak karpuzu bol bol tüketmektedir. Ancak bu masum görünümlü meyve ne yazık ki kilo vermeye yardımcı değildir. Çünkü karpuz içerdiği bol şeker nedeniyle kilo aldırmaktadır.

Tam anlamıyla bir şeker deposu olan karpuz, zayıflamak açısından yenilmemektedir. Diyet yaparken bilinçsiz biçimde tüketilen karpuz, vücuda aşırı şeker yüklenmesine sebebiyet olur. Diyetisyenler günde bir öğün ve yalnızca üç dilim karpuz yenmesini önermektedir. Bilinçsiz biçimde tüketildiğinde karpuz kilo aldırır.


Bir önceki Romatizma kalp krizini etkiliyor! başlıklı konumuzda romatizma, romatizma belirtileri ve romatizma bitkisel tedavi hakkında bilgiler sunulmuştu.

Etiketler: kapuz kilo almanıza neden oluyor mu, kapuz tüketmek zayıflatır mı, karpuz kilo aldırır, karpuz kilo yapar mı, karpuz kilo yapıyor mu, karpuz tüketmek kilo aldırır mı, karpuz tüketmek kilo almanıza neden oluyor mu

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama