25 Ağustos 2013 Pazar

Göbek eriten yemekler nelerdir?

Göbek eriten yemekler nelerdir?

Toplumuzda kilo sıkıntısı çeken pek çok erkek ve bayan bilhassa da göbek bölgesindeki yağlarından şikayetlenip dururlar. Hatta çoğu kilo vermesine rağmen bir türlü göbek yağlarından kurtulmayı başaramamıştır. Kilo problemlerinin en yaygını olan göbek bölgesi yağlanmalarından kısa sürede kurtulmak istiyorsanız lakin, göbek eriten yemekleri günlük hayatınızdan eksik etmemeli, düzenli olarak bu yemekleri tüketmeye özen göstermelisiniz.

gobek-eritmek-icin-ne-yemeli

Göbek eritmek açısından ne yemeli?

Göbek ve çevresinde biriken yağların kısa sürede erimesini sağlayacak en sağlıklı yöntem, düzenli ve sağlıklı beslenme kurallarıdır. Elbetteki hareketli bir yaşam tarzının da göbek yağlarını eritmede etkisi vardır, lakin en önemli şey beslenmedir. Bu makalemizde size sunduğumuz yemekleri düzenli bir biçimde tükettiğiniz zaman kısa sürede göbek yağlarınızdan eser kalmadığını görecek ve daha sağlıklı, daha estetik bir vücut ile yaşamınıza devam edeceksiniz.

Göbek yağlarını eriten yiyeceklerden ilki büyük küçük hepimizin oldukça çok sevdiği muz meyvesidir. Muz, ihtiva ettiği potasyum ile karın şişmesine sebebiyet olan sodyum değerini kontrol altında tutmaktadır. Bir diğer göbek eriten yiyecek ise yoğurttur. Yoğurtta mide şişkinliğine sebebiyet veren bakterilerin yok olmasını sağlayıp bu bakterilerin yerine yararlı bakteriler üretmektedir.

Kan dolaşımını hızlandırmaya yardımcı olan, kaslara daha fazla oksijen taşınmasında rol oynayan çilek, metabolizmayı hızlandırmaya ve yağ eritmeye olanak sağlayan yeşil çay, yağ hücrelerinin küçülmesini sağlayan, tokluk hissi veren tahıl ürünleri de göbek yağlarını eritmeye son derece başarılı yiyeceklerdir. Ayrıca yağ yakımında turunçgillerin de etkisi büyüktür.


Bir önceki Romatizma kalp krizini etkiliyor! başlıklı konumuzda romatizma, romatizma belirtileri ve romatizma bitkisel tedavi hakkında bilgiler sunulmuştu.

Etiketler: göbek eriten yiyecek, göbek eriten yemekler, göbek eriten yemekler hangileridir, göbek eriten yemekler nelerdir, göbek eritmek açısından ne yemeli, göbek eritmek açısından neler yemeli, göbek nasıl eritilir

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama