25 Ağustos 2013 Pazar

Diyete fasıla vermek doğru mu?

Diyete fasıla vermek doğru mu?

Fazlalıklarından kurtulmak isteyenler diyet yapmaya karar verdiklerinde ve diyetlerini istikrarlı bir biçimde
devam ettirirken fasıla verme ihtiyacı hissettikleri ya da zorunlu olarak fasıla verdikleri zaman en büyük hatalardan birini yapmış oluyorlar. Uzmanlar diyete fasıla vermenin doğru olmadığını, sağlıklı bir biçimde kilo vermek açısından diyetlerini düzenli bir biçimde devam ettirmeleri gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyorlar. Sorumuzun cevabı da diyete fasıla vermek doğru değil, oluyor ne yazık ki.

Diyete fasıla vermek
Diyete fasıla vermek kilo alımlarına sebebiyet vermektedir, çünkü bu durum kişinin psikolojisini etkileyerek tarihle fasıla sıra diyetlerine fasıla verme isteğini daha fazla arttırıyor. Diyete fasıla verip verip devam etmek diyet yapanları amaçlarına ulaştırmakta, yaptığı diyetten iyi bir sonuç almamasına sebebiyet oluyor.
Diyet yaparken metabolizma yapılan diyete odaklandığından, diyetin bozulması ya da fasıla verilmesi durumunda da vücut hızlı bir biçimde yağ depolama sürecine giriyor ve bu da kilo artışlarına sebep oluyor. Ayrıca şok diyetler, zayıflama hapları kullanımı ve gereğinden fazla egzersiz ya da egzersiz yapmakta kilo sorunlarının başlıca sebepleri arasındadır. Diyete 1 gün dahi fasıla verilmemelidir.

Bir önceki Romatizma kalp krizini etkiliyor! başlıklı konumuzda romatizma, romatizma belirtileri ve romatizma bitkisel tedavi hakkında bilgiler sunulmuştu.

Etiketler: diyete 1 gün fasıla vermek, diyete fasıla verdim, diyete fasıla verilmeli mi, diyete fasıla vermek, diyete fasıla vermek doğru mudur, diyete fasıla versek olur mu, diyetime fasıla vermek istiyorum

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama