25 Ağustos 2013 Pazar

Angelina Jolie diyeti

Angelina Jolie diyeti

Son dönemlerde göğüs kanseri riski yüzünden iki göğsünü de aldırmasıyla gündemi meşgul yapan ünlü oyuncu Angelina Jolie, aynı zamanda 3 hafta içinde verdiği 11 kilo ile de adından sıkça söz ettirmektedir. Kilolarıyla başı dertte olan bayanlar ise Angelina Jolie’nin nasıl kilo verdiğını merak etmekte ve onun uygulamış olduğu diyeti araştırmaktadır. Güzel oyuncuya 3 haftada 11 zayıflatan be adında Angelina Jolie diyeti denilen diyet programı ise şöyledir:

angelina-jolie-nasil-zayifladi

Angelina Jolie nasıl zayıfladı?

Angelina Jolie gibi 3 haftada 11 kilo vermek istiyorsanız Angelina Jolie’nin uyguladığı diyet programını sizlerde uygulayabilirsiniz. Üstelik Angelina Jolie’nin diyeti bilinen tüm diyetlerden biraz daha farklıdır. Çünkü Angelina Jolie diyetinin temel kuralı sarımsak çayı içmektir.

Sarımsak çayının bağırsakları çok güzel çalıştırdığını söyleyen Angelina Jolie, sarımsak çayının aynı zamanda yağ yakıcı özelliği bulunduğunun da altını çizmekte. Sarımsak çayı içmenin yanı sıra yoga da yapan Angelina Jolie, sarımsak çayının tarifi şöyle anlatıyor:

“Taze bir sayı zencefil soyun küçük olmasına dikkat edin 2 fincan su ile zencefili kaynatın bu karışımı 6 dakika kaynatın daha sonra içerisine 2 diş ezilmiş sarımsak ilave edin karıştırın. Daha sonra 2 çay kaşığı bal 2 çay kaşığı limon suyu ilave edin güzelce karıştırın.Çayınız hazır soğumasını bekleyin ve süzün daha sonra soğuk olarak için”


Bir önceki Romatizma kalp krizini etkiliyor! başlıklı konumuzda romatizma, romatizma belirtileri ve romatizma bitkisel tedavi hakkında bilgiler sunulmuştu.

Etiketler: angelina jolie diyet listesi, angelina jolie nasıl zayıfladı, angelina jolie sarımsak çayı, angelina jolie zayıflama sırrı, angelina jolienin diyet programı, angelina jolienin diyeti, angelina jolienin uyguladığı diyet, sarımsak çayı ile zayıflama

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama