24 Nisan 2013 Çarşamba

Tatlı krizi nasıl önlenir?

Bilhassa da regl dönemlerinde pek çok kadında tatlı yeme isteği başlar ve çoğunluğu da bu isteğini bastıramadığı için bu özel dönemlerinde sürekli tatlı tüketirler. Peki ama tatlı yemesi yasak olan, kiloları ile başı dertte olan ya da diyet yapan kadınlar bu isteklerine nasıl karşı gelecekler? İşte bunun yanıtı yazımızın devamında saklı. Tatlı krizimi nasıl önlerim diyorsanız, tatlı krizini önleme önerilerini okuyup uygulamaya başlayabilirsiniz.

tatli-krizini-onlemek-icin

Kan şekerinin düşmesinden dolayı ortaya çıkan tatlı yeme isteğini önlemek için kesinlikle sabahları kahvaltı yapmanızı tercih edilir. Çünkü sabahları kahvaltı etmek kan şekerinin yükselmesini sağlayacak ve günün geri kalan saatinde daha az tatlı yeme ihtiyacı hissedeceksiniz.

Elma, muz ve orman meyvelerini tüketerek de tatlı krizinizi önleyebilirsiniz. Eğer ki canınız gecenin ilerleyen saatlerinde tatlı yemek istiyorsa, bunu önlemenin en etkili yolu gece yemeğinden sonra dondurma ya da herhangi bir tatlıdan küçük bir parça yiyerek ilerleyen saatlerde tatlı krizinin önlenmesine olanak sağlar. Unutmayın gecenin geç saatlerinde yediklerinizi daha zor yakarsınız.

Fırınlanarak kurutulmuş tarçınlı elma dilimleri, yağsız sütle hazırlanmış küçük bir parça çikolata, renkli naneli şekerler, portakallı buzlu dondurma, buzlu dondurma çubukları kafi miktarda tüketilirse tatlı krizini önlenebilir.

]]>

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama